Visste du att de går att testa smink och fixa dig i spegel med mobilen?

woman applying makeup
Photo by Adrienn on Pexels.com

Testa smink virtuellt med Oriflame Makeup Wizard och slipp fickspegel med apparna Spegel – Makeup-kamera eller Spegel – Smink och rakning med ljus.

Oriflame Makeup Wizard – testa makeup virtuellt

Appen Oriflame Makeup Wizard låter dig testa smink virtuellt. Med denna app kan du både testa och köpa smink. Med hjälp av appen kan du se vilka färger och nyanser som passar dig. Du slipper med andra ord att köpa makeup i fel nyans. Du testar smink virtuellt genom att applicera makeup på din selfie. Rolig app, testa själv!

Funktioner i appen:

  • Testa makeup i appen
  • Se vilken nyans som passar dina färger – slipp köpa makeup i fel nyans
  • Skapa din look – i appen kan du välja mellan olika produkter i flera olika nyanser
  • Testa någon av Oriflames looker som är framtagna av skönhetsexperter
  • Du kan spara bilder på dina looker
  • Du kan även dela dessa med dina vänner
  • Sökfunktion för att hitta produkter och varumärken

Makeup som passar dig

Appen Oriflame Makeup Wizard är en rolig app som låter dig testa smink virtuellt. Se vilka nyanser eller lokker som passar dig. Med denna app slipper du köpa smink i fel nyans. Du behöver inte gå till en butik för att handla eller testa makeup. I appen kan du nämligen både testa och köpa makeup.

Ladda ner till iPhone
Ladda ner till iPhone
Ladda ner till Android
Ladda ner till Android

För iPhone eller Android

Spegel – Makeup-kamera (iPhone)

Med denna app slipper du att ha en fickspegel i väskan. Appen har en bra spegel med flera funktioner. Spegeln i appen är perfekt när du sminkar dig, sätter i kontaktlinser, kontrollerar sminket under dagen/kvällen och om du vill se om någon matrest fastnat mellan tänderna osv. Nattläge och möjlighet att zooma är några av funktionerna i appen.

Ladda ner till iPhone
Ladda ner till iPhone

Spegel – Smink och rakning med ljus (Android)

Släng din gamla fickspegel och använd appen Spegel istället. Använd appen Spegel när du känner att du vill kontrollera sminket under dagen eller när du sminkar dig, sätter i kontaktlinser med mera. I appen finns fler funktioner såsom nattläge, ljusstyrning, zoom.

Ladda ner till Android
Ladda ner till Android

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.