Bolt – smidigt och prisvärt sätt att resa

person driving car
Photo by Sindre Strøm on Pexels.com

Med appen Bolt kan du resa både smidigt och prisvärt. Bolt är ett billigare alternativ till taxi. När du bokar en resa med Bolt så kommer det en förare oftast inom ett fåtal minuter. I appen kan du se när bilen kommer och vart den befinner sig. Att använda Bolt gör att du sparar både tid och pengar. Dessutom behöver du inte ha tillgång till egen bil.

Appen Bolt:

 • Boka prisvärda resor
 • Välj en förare i närheten
 • Låg kostnad
 • Innan du gör beställningen så får du ett prisförslag              
 • Kort väntetid
 • Betalning kan göras i appen

Snabb och smidig transport

Slipp att vänta på bussen eller att beställa en dyr taxi. Med Bolt reser du enkelt och billigt. Ofta behöver du inte vänta många minuter innan din förare från Bolt kommer. Du väljer destination och innan du genomför beställningen i appen så ser du vad resan kommer att kosta. Bolt finns inte bara i Sverige utan finns i flera andra länder runtom i världen. Om du vill tjäna lite extra kan du bli förare via Bolt.

Såhär beställer du en resa med Bolt:

 • Starta appen och skriv önskad destination
 • Beställ resa genom att välja en förare i närheten
 • På kartan i appen ser du i realtid vart föraren befinner sig
 • Inom några minuter kommer din förare till angiven plats
 • Efter resan kan du om du vill lämna dricks och betyg

Bolt Scooters

Via Bolts app kan du även hyra en scooter. Scooter är ett smidigt sätt att transportera sig på. I appen finner du en Bolt-Scooter nära dig. När du hittat den scootern som är närmast dig låser du upp den via appen och sedan är du redo att åka med din hyrda scooter. När du är framme parkerar du scootern och avslutar din tur i appen.

Bolt erbjuder snabb, smidig och prisvärd transport. Du väljer destination och får ett prisförslag innan du genomför beställningen. När du gjort en beställning så kommer en förare och hämtar upp dig inom några minuter. I appen kan du även välja att hyra en scooter.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.