Citymapper – hjälper dig att hitta på resan

street lights
Photo by Jose Francisco Fernandez Saura on Pexels.com

Citymapper är en väldigt bra transportapp. Citymapper är appen som hjälper dig att hitta från A till B. I appen får du tips på bästa färdsätt. Appen inkluderar flera olika färdsätt såsom tunnelbana, buss, taxi eller till fots. Appen fungerar i många storstäder runt om i världen.

big ben bridge castle city
Photo by Pixabay on Pexels.com

Navigera i storstan

  • Hjälper dig att hitta på resan i storstan
  • Förslag till bästa och smidigaste färdsätt
  • Alla transportsätt inkluderas i appen oavsett om det är buss, taxi, tunnelbana, färja, cykel osv.
  • sväng-för-sväng-anvisningar
  • spara favoritplatser
  • Få information om sådant som kan påverka din resa/transport
black steel lamp post
Photo by Daria Shevtsova on Pexels.com

Hitta den enklaste färdvägen

Har du som jag dåligt lokalsinne så kan denna app vara till stor hjälp när du är på resande fot. När du befinner dig i en ny stad är det inte alltid så lätt att hitta eller att veta vilka transportsätt som erbjuds. Appen Citymapper är en app som är bra att ha på weekendresan i en storstad. Med denna app blir det lättare att hitta. Fyll i destination i appen så hjälper appen dig att hitta den bästa färdvägen. Du får förslag på hur du kan ta dig till önskad destination och uppskattad tid. I appen får du förslag på flera olika transportsätt som exempelvis till fots, färja, tåg buss eller tunnelbana. Du kan även välja att spara favoritplatser. Ett tips är att lägga till hotellet så att du att du slipper gå omvägar tillbaka till hotellet.

time lapse phot oof a yellow car
Photo by Ibrahim Boran on Pexels.com

Städer i appen

Många av världens storstäder finns i appen såsom New York, London, Berlin, Rom, Barcelona och Stockholm. Ladda ner appen inför nästa weekendresa till någon av storstäderna runt om i världen. Med denna app sparar du tid då du får reda på den bästa färdvägen. Appen ser till så att du inte går vilse men kan också hjälpa dig att hitta nya alternativa färdvägar.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.