Maple Calculator låter dig lösa avancerade matematiska problem

man with hand on temple looking at laptop
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Maple Calculator hjälper dig lösa matematiska problem steg för steg. Den klara allt från enkla matematiska problem till avancerade på universitetsnivå!

Lös miljontals problem

Appen är avancerad och kommer hjälpa dig att lösa det mest invecklade frågorna och samtidigt visa hur det görs. Vilket är en viktig del för att lära sig hur man löser uppgifterna. Den klara allt från grundläggande matematik till algebra och mycket annat. Du kan också visualisera med deras 2D och 3D grafer. I Maple Calculator kan du skriva in och visualisera dina problem. Du kan också använda din mobilkamera och fotografera exempelvis din läxa eller uppgift. Är det bara jag som önskar att man skulle studerat nu när det finns så många fantastiska appar för studerande?

woman using macbook sitting on white couch
Photo by Christina Morillo on Pexels.com

Visualisera problem och lösningar

Appen klara av att lösa all sorters matematik. I den grundläggande matematiken som bråk, decimaler, heltal och faktorer. Hjälper dig med din algebra och ekvationer och arbeta med polynom. Eller lösa logaritmiska och exponentiella eller trigonometriska- funktioner. Du kan också lösa linjär algebra som matrixmultiplikationer, determinant, transponera och Gaussisk eliminering. Här kan också undvika transkriptionsfel när du använder Maples-skrivbordet, då du slipper skriva in det manuellt och använder din mobilkamera istället för att få in uppgiften i appen. Så du slipper göra om uppgiften bara för att du gjort ett misstag!

photo of woman taking notes
Photo by Ivan Samkov on Pexels.com

Maple Calculator fungerar online

Maple Calculator fungerar också offline, men vissa funktioner kan behöva internetanslutning. Den har också språkstöd för bland annat svenska, engelska, danska, finska, spanska, franska och tyska. Den här appen kommer verkligen göra skillnad för dig oavsett vilken nivå du är på med matematiken. Som att ha en egen privat mattelärare i mobilen!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.