Filmstaden finns som app och ger dig en större bioupplevelse

couple with popcorn on yellow tumbler
Photo by Tima Miroshnichenko on Pexels.com

Me appen Filmstaden kan du tjäna poäng biljett och snacks på bion. Nästa gång du går på bio se till att använda appen för att få ut det mesta av upplevelsen!

three assorted movie posters
Photo by Henry & Co. on Pexels.com

Appen erbjuder inte bara det snabbaste sättet att köpa biobiljetter på, utan som medlem i Filmstaden får du dessutom hela ditt medlemskap direkt i mobilen – komplett med alla grymma medlemsfunktioner.

Genom att logga in som medlem samlar du poäng automatiskt när du köper din biobiljett och du har möjlighet att intressemarkera filmer som du är nyfiken på, favoritmarkera din närmaste biograf och fördela poäng till vänner, samt ta del av fantastiska medlemserbjudanden. Din biljett sparas dessutom direkt i appen. Bra va?

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.