AirPods Pro är nya generationens hörlurar från Apple

Apple presenterade andra generationens AirPods Pro under sitt Apple Event 2022. Nya AirPods Pro har förbättrad ljudkvalitet, aktiv brusreducering och nya ännu smartare funktioner.

AirPods Pro kostar 3 295 SEK och går att beställa från den 9 september och finns att köpa i butik den 23 september. Med det nya H2-chippet erbjuder AirPods Pro bättre ljudkvalitet, aktiv brusreducering och fängslande sätt att uppleva rumsligt ljud. Hörlurarna har längre batteritid, nytt laddningsetui och en extra storlek på örontopparna för en bättre passform.

Med det nya H2-chippet kommer adaptiv transparens som reducerar höga ljud i omgivningen som ger en bättre upplevelse. Den kan exempelvis stänga ute förbipasserande sirener till kraftfulla högtalare på en konsert. de har en ny extra liten örontopp som gör att hörlurarna också kommer passa fler personer.

Med iPhones TrueDepth-kamera kan du skapa en personlig profil för rumsligt ljud som bidrar till en personligt anpassad ljudupplevelse.  Du har upp till sex timmars lyssning med aktiv brusreducering, vilket är en och en halv timme mer än med första generationen. Deras laddningsetuiet kan ladda AirPods Pro ytterligare fyra gånger, vilket ger dig totalt 30 timmar med aktiv brusreducering på en laddning.

Du kan parkoppla AirPods Pro direkt till alla Apple-enheter. Med touch-kontroll kan man också snabbt justera volymen genom att svepa lätt uppåt eller neråt på skaftet. Med precisionssökning kan användare med en iPhone med U1-chip få en vägbeskrivning för att hitta sitt laddningsetui om du har tappat bort dem. Laddningsetuit har också en inbyggd högtalare som kan spela upp höga ljud så att den blir ännu enklare att hitta.

Om du inte orkar vänta till den 23 september för att köpa AirPods Pro så kan du redan nu beställa på Apple hemsida.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.