Galaxy Watch5 Pro är klockan för dig som älskar träning och hälsa

Galaxy Watch5 Pro är klockan för dig som vill ta din träning till nästa nivå. Lär dig känna din kropp och kan inspirera till en hälsosammare livsstil.

Galaxy Watch5 Pro har upp till 80 timmars batteritid, stark titankropp och reptåligt Sapphire Crystal Glass. Du navigerar enkelt via GPS eller kartor samt med inbyggd kompass via exempelvis Google Maps. Lyssna på dina spellistor, poddar och program från Spotify, Youtube Music eller annan streamingtjänst. Synka mellan klocka och mobil eller andra enheter.

Med Route Workout importerar du träningsrutter i GPX-format från din mobil till din klocka och för att hitta tillbaka till startpunkt kan du använda Track Back. Galaxy Watch5 är utrustad med en 3-i-1 Samsung BioActive Sensor som kan användas för att mäta bland annat EKG. Räkna steg, kalorier och känner av över 90 träningsövningar.

  • Storlek: 45mm
  • Vikt: 46.5g
  • Display: Sapphire crystal
  • Material: Titanium
  • Batteri: 590mAh

Få bättre sömnvanor med sömncoachingsprogrammet som ger nattsömnrapporter till dig. Planera läggdags, upptäck snarkning, förstå och spåra dina sömnstadier. Det fristående Wear OS gör det enkelt att installera applikationer som Google Maps eller Youtube Music.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.