Tips inför Black Week & Black Friday

woman in leather jacket holding shopping bags
Photo by Max Fischer on Pexels.com

25 november är datumet för årets Black Friday. Under Black Week och Black Friday kan du göra många fynd då de flesta butiker har rabatter, kampanjer och erbjudanden.

man in a brown blazer carrying shopping bags while using his cell phone
Photo by Max Fischer on Pexels.com

Du kan passa på att köpa julklappar när produkterna säljs till ett lägre pris. Eller passa på att köpa den där produkten som du spanat in en längre tid. Visst kan du göra fynd under Black Friday men det kan ändå vara klokt att vara förberedd. Nedan har vi listat några tips att tänka på inför Black Friday och Black Week.

black gift boxes with discount signs
Photo by Max Fischer on Pexels.com

Att tänka på inför Black Friday och Black Week

Det är bra att vara förberedd inför Black Friday och Black Week. Dels för att hitta bra erbjudanden och för att undvika att bli lurad. Var ute i god tid och fundera på vad det är du vill handla. Att göra en inköpslista och ha en budget kan bidra till att du köper mindre på impuls under Black Week och Black Friday. Ett annat tips är att kolla upp butiker och varor du är intresserad av i förhand.

smiling young woman with shopping bags
Photo by Gustavo Fring on Pexels.com

Något som vi verkligen rekommenderar är att du har koll på är priserna. Jämför priser och produkter. Price Runner, Prisjakt och Google Shopping är olika sajter där du kan jämföra just priser och produkter. Det är också bra att kolla att bytesrätt och öppet köp gäller på varor till nedsatt pris. Eller att du vet att du får ett tillgodokvitto om du lämnar tillbaka produkten.

person holding shopping bags
Photo by Max Fischer on Pexels.com

Under Black Week och Black Friday är det många som passar på att shoppa så var förberedd. Du kan exempelvis skapa konto dagen innan eller börja handla i god tid på morgonen.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.