BingoLotto finns digitalt i appen så du alltid kan spela och ha en lott

När du inte kan få nog av BingoLotto eller glömt köpa en lott så finns deras app där för dig. Testa lyckan och se om du lyckas vinna de stora vinsterna!

BingoLotto i mobilen

I BingoLottos app kan du få hela den vanliga spelupplevelsen fast i mobilen. Uppleva deras Bingo Gemenskap med deras populära bingochatt och läs deras BingoBlogg. Och sist men inte minst, såklart hoppas att du vinner på stort! I appen kan man köpa och spela alla deras spel samt spela alla digitala spel. Här kan du även rätta dina fysiska lotter och få delta i ännu mer tävlingar. Som ett stort plus är att BingoLotto en del av FOLKSPEL och de arbetar endast efter ett syfte – att generera mer pengar till svenskt föreningsliv.

Spela BingoLotto när du vill

Du kan till och med spela dygnet runt om man så vill, men det tillhör inte min rekommendation. Det är absolut en rolig grej att göra tillsammans med familj framför er TV med artister och underhållning. Du behöver också vara 18år för att få spela. Vill bara tillägga att man alltid bör vara uppmärksam på sitt eller andras spelande. Och och någon av er läsare känner att ni har problem kan ni göra ett självtest eller ringa till stödlinjen på 020-819 100. Så spela lagom. Och så håller vi tummarna på miljonerna!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.