Hur raggar man på tinder?

Under de två år som har gått sedan Tinder släpptes, har appens användarbas ökat massivt, med mer än en miljard swipes till vänster och höger och hjälpt mer än 12 miljoner människor att matchas. Det har visat sig funka för många men vi alla vet att det finns en hel del regler man ska hålla sig till. Här nedan listar vi flera olika tips som kan hjälpa dig lyckas med appen.

Välj rätt foton till din profil
Eftersom att Tinder är en foto-baserad “dating” app så utgör bilderna nästan allt i hopp om att någon ska swipea till höger och du ska matchas med någon. Ha minst tre bra bilder och dessa tre bilder måste visa tre saker.

Ansikte
Tänk på att dem flesta tjejerna inte har tid eller ork att klicka sig in på din profil för att kika på dina andra foton så din första bild och som även är din så kallade profilbild ska vara din bästa. Visa hela ditt ansikte och täck inte dina ögon med solglasögon. Se även till att det bara är du på bilden och inte fler, ingen har tid för att försöka analysera ifall du är möjligtvis är den tjocka eller smala på bilden.

Kropp
Den här bilden borde vara en helkroppsbild, visa hur din hållning är och hur du från topp till knä ser ut. Ingen vill upptäcka på första träffen att du har ett vackert ansikte men en potatissäck till kropp.

Aktivitet
Välj en bild från något festligt sammanhang eller en aktivitet som beskriver dig, oavsett om det är skidåkning eller en bild där du ligger helt medvetslös nattens festligheter eller bara en på dig från kontoret. Tjejer vill få en uppfattning om vilken typ av människa du är. Öppningsfraser Var inte tråkig och var inte som alla andra. Det kan vara trevligt att börja med ett “hej” eller “Hej, hur mår du?” men det är inte lika trevligt för din del att inte få ett svar tillbaka för att redan hundratals andra killar börjat konversationen på det sättet. Gå in på hennes profil och läs hennes beskrivning, i bästa fall har du hittat allt du behöver för att få till en träff