4 heta iPhone appar 2015

Nytt år, nya möjligheter och nya appar. Nu är det dags att rensa mobilen på de gamla apparna från förra året, för årets hetaste appar för iPhone har just anlänt – vi har listan. Törs du kolla in den?

Det finns ett enormt utbud av applikationer att hämta hem via AppStore, som vanligt. Men nu är det faktiskt dags att skrota förra årets have-to-have appar. Varför inte ladda ner appen som gör att du kan se vilka användare på Instagram som stalkar dig och hela tiden besöker din profil, men struntar i att följa ditt feed? Det är ju helt klart en dröm som för många går i uppfyllelse, för vem vill inte hålla koll på personer som trots allt (i smyg) håller koll på dig?

InstaTrack

iosappsforjanuary20154_1420619770

En annan grej som är riktigt fräck är appen som låter flera personer, genom samma konto, köa låtar. Det är helt perfekt! Visst har du väl varit på en hemmafest där folk byter låtar stup i kvarten? Det hinner liksom inte gå 30 sekunder av en låt förrän någon byter till en ny. Men som tur är finns det en app som låter alla partyfolk på festen köa låtar, och även rösta på vilken av låtarna som ska spelas näst. Hur smart är inte det?

Party DJ

iosappsforjanuary20153_1420619760

En ny plattform för uppspelning av videos finns nu tillgänglig. Det är med VHX som du kan streama dina VHX videos i HD och du behöver heller inte vara ansluten till internet för att kunna göra det. Det räcker att du synkar videos som du sedan kan se offline, när som helst och vart som helst.

VHX

iosappsforjanuary20152_1420619750

Gör dina bilder på sociala medier mer unika genom att ladda hem en app som gör 3D-imitationer som går att lägga in i bilderna och få det att se verkligt ut. Riktigt coolt!

ARPhoto

iosappsforjanuary20151_1420619740

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.