Apparna som ger dig det senaste kändisskvallret

Är Selena Gomez och Justin Bieber on eller off? Och vad är senaste nytt när det gäller Miley Cyrus, som spårat ur totalt och verkar göra någon slags revolt? Sedan när blev Nick Jonas så vältränad, och var har han hållit hus egentligen? Vilka hängde på Cody Simpsons 18-års fest?

Ja, frågorna är många och det finns tusentals fler som rör de internationella kändisarna. Ibland kan det vara svårt att hålla koll på allt som händer i kändisarnas glamourösa liv och då kan det kännas tråkigt att man inte alltid hänger med i svängarna. Men bara lugn, med de här apparna kan du på ett enkelt sätt hålla koll på det senaste kändisskvallret.

1. NowThis News
Håll koll på de senaste skvallret med hjälp av den här enkla och roliga appen.

2. Fashion Police
Kan du inte få nog av kändisarna olika stilar på röda mattan? Då är den här appen något för dig.

3. Glamlife
En gratisapp som levererar alla de senaste nyheterna inom kändisvärlden.

4. Celebrity GeoSpotter
Den här appen är till för dig som verkligen skulle vilja stöta på en kändis under den där shoppingrundan i city. Appen visar de ställen där en kändis senast sågs till.