Vi har nu lanserat Appar.se 2.0

Det började som en blogg.
Vi växte till flera bloggare.
Vi blev en nyhetssida.

Nu är vi Sveriges största nyhetssida som fokuserar på enbart appar.

Men vi är inte nöjda där.
Idag ändrar vi designen och försöker förbättra och förenkla för dig som läsare.

Vi har stora planer men ännu större drömmar om hur vi vill att hemsidan ska vara.
Utan att avslöja för mycket kan vi lova dig att det kommer hända en hel del här på plattformen.
Ja, vi sa det.  Plattformen.

Vår vision är att Appar.se inte bara ska vara en nyhetssida för dig som är intresserad av appar, vi vill bli en plattform och den som hjälper dig att hitta och underlätta allt som har med applikationer att göra.

Senaste åren har applikationsmarknaden utvecklats enormt och det fortsätter bara uppåt.

Vi har ett fantastiskt år att se fram emot tillsammans och tillsammans med er hoppas vi bygga världens bästa sajt, även om vi kommer hålla oss till svensk mark.

Vi har valt att inte satsa internationellt. Vi tror på att vi har extremt många duktiga entreprenörer, utvecklare och idésprutor i det här landet så att det räcker och blir över.

Vi kommer under året att utveckla verktyg som kan hjälpa dig att utveckla applikationer, hitta rätt apputvecklare samt tjänster som krävs för att komma igång. Vi kommer fokusera mer på att försöka utveckla appbranschen och inte bara skriva om den.

För att summera hur vi kommer att tänka kring utvecklingen av sidan vill vi gärna hänvisa till appikonen Steve Jobs som vid beskrivningen av processen för framtagandet av Macen sa följande:

”- Vi tror att Macen kommer att sälja i ziljoner exemplar, men vi byggde inte Macen för någon annan. Vi byggde den för oss själva. Vi var gruppen som skulle bedöma om den var fantastisk eller ej. Vi ville inte gå ut och göra marknadsundersökningar. Vi ville bara bygga den bästa saken vi kunde bygga. (1985). “ – Steve Jobs

Hör gärna av er vid funderingar.

/ Ansvarig utgivare & grundare

Maciej Strama

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.