4 sätt att få fler följare, tittare och likes på Periscope

Bli en fena på Periscope. Här är X sätt att få fler följare, tittare och likes på Periscope. 

Periscope är ett fantastiskt bra forum där du kan sända live och engagera dina fans från dina övriga sociala medier (läs Twitter, Facebook, Instagram, bloggen eller hemsidan). Men det är också en plattform där du kan engagera nya tittare och följare. Det finns flera olika sätt som du kan få fler följare, tittare och likes på – här är några tips på vägen.

  1. Ha en Q&A. Fixa en frågestund där de som följer dig, samt nya och potentiella tittare, kan ställa frågor till dig direkt. Lägg till en egen #hashtag för att locka publik och nischa dig (du kan också lägga till andra hashtaggar som hör till ett eller flera ämnen som du svarar på frågor om).
  2. Dela värdefullt innehåll. Det viktigaste av allt är att du delar innehåll som har något värde och som alltid är intressant för de som tittar eller följer dig. Det är lätt att posta allt som händer i ditt liv, hela tiden, men många gånger kan det bara ha dålig effekt på vad du egentligen vill uppnå med ditt konto. Posta regelbundet, men smart och intresseväckande. Inspirera dina tittare och de kommer inte bara följa dig, de kommer att kolla in din profil dagligen.
  3. Lägg till vart du befinner dig. Livesänder du från träningen, shoppingrundan eller fikan med kompisen? Tagga din sändning med vart du befinner dig. Det kommer locka fler tittare och sändningen blir mer aktuell.
  4. Behind the scenes. Det är lätt att måla upp en perfekt bild av sitt liv på sociala medier när verkligheten många gånger inte alls ser ut så som vi föreställer den på bild eller i en video. Våga visa dina tittare/följare även den mindre glamourösa sidan av ditt vardagliga liv.

Ladda ner Periscope här (Apple) eller här (Google). 

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.