App – Almedalen Just Nu

App för Almedalen
Officiella Almedalen App

Folket och pressen har vallfärdat i snart 50år till Gotland. En och annan kanske misstogs sig för att Stockholmsveckan gick av stapeln, snopna får de börja den längsta förfesten när de inser att Stureplansklubbarna inte kommer för än om ett par veckor.

Almedalen Just Nu är en app som funkar som en GPS inne på området och du kan skräddarsy rutter så att du inte missar någon av de event och talar du vill lyssna på. Är din räddare in nöden om blåsan trycker på, en journalist som irrat vilse eller du akut behöver lokalisera plats för förstahjälpen. Är gratis och kompatibel med smarta telefoner och surfplattor. Om appen inte skulle fungera kom ihåg att kolla att du aktiverat platstjänsten och att ingen platsinformation sparas i appen.

App för Almedalen
Officiella Almedalen App
  • Söndag 2 juli, kl 19:00
 Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiet
  • Måndag 3 juli, kl 19:00 
Jan Björklund, Liberalerna
  • Tisdag 4 juli, kl 19:00
 Annie Lööf, Centerpartiet
  • Onsdag 5 juli, kl 19:00 
Magdalena Andersson, Socialdemokraterna
  • Torsdag 6 juli, kl 19:00 
Ebba Busch Thor, Kristdemokraterna
  • Fredag 7 juli, kl 19:00
 Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna
  • Lördag 8 juli, kl 19:00
 Gustav Fridolin, Miljöpartiet
  • Söndag 9 juli, kl 11:00 
Anna Kinberg Batra, Moderaterna

Sveriges Almedalsvecka är en unik tillställning där genom demokratisk öppenhet, kärnan är de politiska riksdagspartierna som alla har en varsin dag – de roterar på schema varje år – och tillgänglig för alla som vill debattera i samhällsfrågor möjlighet att delta. För dem som inte har den intressanta och otroligt givande möjligheten att engagera sig fysiskt finns Almedalens Just Nu tidning att hämta på http://www.almedalsveckan.info/programkatalog-app

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.