Shazam hittar din nya favoritlåt

Shazam identifiera låt appar.se

”Vad är det här för låt?” tänker du när du hör musik på radion eller någon annanstans och så hittar du inte låten igen… Det är galet frustande och vi känner nog alla igen oss. Slå på Shazam nästa gång du gillar ett beat så kommer appen hitta låten!

Shazam – appen som hittar din nya favoritlåt

Shazam fungerar skrämmande bra för att hitta all möjlig musik. Det tar oftast bara några sekunder att hitta  rätt låt. Ibland kan det ta upp till en halv minut att identifiera en låt och det beror oftast på störande bakgrundsljud. Det enda kravet för att Shazam ska fungera är att låten finns utgiven på en skiva eller att strömma.

Enkel användning

Appen Shazam har ett mycket rättframt användargränssnitt. Det första du möter i appen är knappen “Tap to Shazam.” Appen sparar din historik, så du kan när som helst gå in och kolla på låtar du tidigare sökt på. Det är så smidigt att bara “shazama” en låt när du är ute och sen i lugn och ro lyssna på låten hemma.

Shazam musik appar.se

 

 

 

 

 

 

Shazams funktioner

I Shazam finns flera olika och bra funktionen

  • Identifiera musik med ett tryck
  • Sjung med till låtar med musiktexter, eller till deras videor
  • Förhandsgranska låtar och lägg till dem i Spotify-spellistor
  • Shazam Offline: Identifiera musik även om du inte är ansluten!
  • Kolla in de rekommenderade spåren för att hitta ny musik
  • Håll koll med Shazams realtidsdiagram
  • Logga bara in för att synkronisera alla dina Shazams över alla enheter
  • Snabblänkar till Apple Music

ShazamShazam

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.