Klarna Bank – smoooth shopping

Klarna smoooth shopping appar.se

Klarna appen ”Klarna Bank – Smoooth shopping” samlar alla dina betalningar på samma ställe och hjälper dig att betala på det sätt som passar dig. Du behöver inte betala innan du fått varan. Du kan även välja att betala allt på en gång, skjuta upp eller delbetala. Appen ger dig även en bra överblick och kontroll över din ekonomi.

Klarna Bank – Smoooth shopping har stor spridning

Det har gjorts över 1 000 000 nerladdningar av Klarna-appen sedan starten för cirka 3 år sedan. Klarna har extremt många samarbetspartners och 170 000 handlare anslutna till sig i 14 länder. Nästa alla stora butiker i Sverige använder sig av Klarna betalningslösningar vilket gynnar både köparen och säljaren.

Betala via Klarna

Med Klarna kan du betala på faktura, dela upp dina betalningar och betala direkt samt lösa dina återbetalningar eller få finansiering av köp. Nu finns även ”Klarna Kortet” som fungerar som ett vanligt bankkort. Kortet kan användas både i fysiska butiker och online. En annan finess är att Klarna kortet fungerar utomlands utan avgifter.

Skapa EngångskortKlarna bank Önskelista appar.se

Genom att skapa ett “Engångskort” kan du handla och betala till butiker som inte ens är anslutna till Klarna. Allt som krävs är att du loggar in med ditt Bank-ID och skapar engångskortet.

Önskelista i Klarna Bank – Smoooth shopping

I Klarna-appen kan du skapa din egen önskelista över produkter du är intresserad av på olika hemsidor. Slå på prisdropp-notiser så får du koll på när priset sänks.

Win-win situation

Säljaren kan säkerställa att kunderna kommer att betala samt kan köpa saker de vanligtvis inte skulle ha råd med. Detta genom “microlån” för varor och tjänster, men utan galna räntor som t.ex. sms-lån är kända för. Det är en win-win situation för alla inblandade och Klarna har hittat sin nisch som en smidig mellanhand.

Smart och smidig app som fungerar utomordentligt bra!

Klarna Bank smoooth

Klarna Bank Smoooth

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.