Readly digitala tidningar och magasin

Readly tidningar appar.se

Visst är det något speciellt med tidningar?! Att hitta ett exemplar av Ikea katalogen från 1996 är lite som att titta in i en tidskapsel om hur det var då…

I min familj har vi alltid läst mycket och har en långlivad tradition av att köpa tidningar till varandra på högtider och födelsedagar. När du prenumerera på Readly appen får du tillgång till cirka 4000 tidningar för en kostnad av
99 kr/månad. Det är till och med billigare än att köpa ett enda lösnummer av vissa av tidningarna.

Readly tidningar appar.seAbonnemangs appen Readly

Readly är en abonemangs-app, som Storytell eller Bookbeat, fast för tidningar. På Readly kan du ha 5 konton anslutna på ett abonnemang. Förutom mig själv skapade jag profiler till familjen samt ytterligare en till oss på redaktionen på appar.se, så vi kan “stay up to date” med ny teknik!

Readly erbjuder ett stort utbud

Readly tidningar appar.se

I appen finns i princip alla tidningar du normalt hittar i mataffären eller i kiosken. Allt från PLAZA, Vi Föräldrar, Skriva, Nostalgi, Veckans Affärer, Illustrerad Vetenskap, Kalle Anka, ELLE, PC För Alla, Allt Om Historia, Bröllops Guiden och Hemmets Journal… och mycket mera! Readly erbjuder även ett stort utbud av tidningar på engelska från USA och Storbritannien. Även tidningar på andra stora språk finns att läsa direkt i Readly appen. För flera av tidningarna finns både det aktuella numret samt även äldre utgåvor.

Readlys design

Readly är en användarvänlig app med en mörk design som får förstasidorna att poppa fram. För att bläddra i tidningarna sveper du bara åt sidan. Du väljer tidningar du vill läsa på en gång eller så kan du stjärnmarkera önskad tidning för att läsa den senare. Readly appen är mobilanpassad och fungerar riktigt bra att läsa i mobilen, men en surfplatta är dock mer idealistiskt på grund av den större skärmstorleken.

 

Readly tidningar appar.se

Readly tidningar appar.se

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.