Ny reseapp i Stockholm

Travis reseplanerare appar.se

Vill du hitta den snabbaste resan eller det billigaste alternativet? Eller bara resa på ett mer miljövänligt sätt? Travis samlar alla resor på ett och samma ställe.

Travis ger förslag på bästa färdmedlet

Den nya appenTravis tar fram förslag på det bästa färdmedlet för dig. Den smarta reseplaneraren kopplar samman buss, tunnelbana, tåg, båt, taxi, bil via bilpool, elsparkcyklar, ett promenadförslag och ger dig den bästa realtidsinformationen.

Travis lokaliserar dig

Genom att ge appen tillgång till ditt läge lokaliseras vart du befinner dig. Därefter anger du till vilken adress eller plats du vill åka och du anger även när du vill åka. Travis tar fram förslag på olika färdmedel och presenterar en vägbeskrivning. Om du ofta reser till eller från samma plats kan du spara ner den platsen som en favorit. Då behöver du inte ange platsen vid varje sökning utan kan enkelt välja bland dina sparade favoriter i stället.

Köp biljett direkt i Travis

Efter att du sökt fram lämpliga resvägar ges du möjlighet att köpa din biljett direkt i appen. Du ser både hur lång tid resan tar samt hur mycket resan kommer att kosta. Ange därefter önskat antal biljetter och betalmetod. Biljetten börjar gälla direkt efter köp och är giltig i 75 minuter.

Appen har lanserats av Nobina och finns tillgänglig för resor i Stockholm. Nobina hoppas att appens enkla möjligheter att planera, boka och betala sin resa ska göra att fler personer väljer att resa kollektivt.

Ett litet minus, för en annars bra och lättanvänd app, är att appen vid vissa tillfällen väljer ut färdmedel med kollektivtrafik trots att en promenad eller cykeltur hade varit ett bättre alternativ.

Ladda ner appen via Google play och AppStore

Travis reseplanerare appar.se

Travis reseplanerare appar.se

1 kommentar

  1. Er dette kun en app til rejser i Sverige, eller er den anbefalede app også brug? Er det billigere at købe billetter via denne app i sammenligning med maskiner? Vi har planlagt at blive i Stockholm i en måned.
    Eventuelle andre apps anbefalet til besøgende fra andre lande? Og for rejser i bare ikke Stockholm.
    Tak

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.