Harry Potter Puzzles and Spells

Candy Crush möter Harry Potter! Det är det enkla sättet att förklara vad Harry Potter Puzzles and Spells är, ett Magiskt 3 i rad spel. Fatalistiskt fin design, roligt och ger dig din dagliga dos av Wizarding World.

Välkomnande, Vackert och Välgjort

Designen är så himla fint gjord, spelet är färgstarkt och bakgrunderna vackert målat. Du får följa med i kronologisk ordning genom Harry Potters värd med klassiska illustrationer från filmerna. Tycker verkligen om om att det är tecknat och inte riktiga foton eller animerat. Känslan är en fullträff!

Layouten på spelet är simpelt och härligt färgstarkt. Alla glada färger i rött, blått, gult, lila och grönt ser ut som en stor Bertie Botts bönor i alla smaker. Högst upp till vänster ser ni antal drag som finns kvar och i mitten står själva uppdraget. Längst ner samlas special dragen. Magic Strike, tar bort valfritt Gem. Severing Surge, ta bort en hel rad. Destructive Surge, ta bort en hel kolumn. Obliterate, ta bort allt av en färg på spelplanen.

Harry, Ron och Hermione

Många välbekanta ansikten från storyn dyker upp som Harry, Ron, Hermione, Mcgonagall, Dumbeldore, Snape samt Fred och George. Allt eftersom man kommer upp i Level utvecklas en magiska färdigheter och de kommer mer Förtrollningar (Spells) att använda för att lösa Pusslet.

Puzzles and Spells

Förutom att få tre i rad kan du också göra Moves i andra kombinationer. Skapa en “fyrkant och få en nyckel,” den flyger iväg till ett objekt för ditt Mission. Anat du kan försöka skapa i samma färg är ett “T” eller “L” samt ha många av samma färg i rad. När du får en Bomb spränger den närmaste område, en Blixt går att avfyra för en rad och Påsen samlar in allt av en färg. Försök få så många poäng du kan kan och maxa varje drag!

Hogwarts Magi

Innan spelet börjar får du välja vilket elevhem du vill tillhöra från Hogwarts Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin och skapa din egn Avatar. Man kan gå med i Grupper, sjukt bra om man till exempel behöver Extra Liv. Eftersom spelet fortgår kan du vinna massa olika magiska saker som kan vara till din hjälp.

Ni är välkomna att dela med er i kommentarsfältet om
Tips och Trix!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.