Minion Rush – endless runner spelet för alla Dumma mig fans!

Som följd av filmerna Dumma mig (Despicable Me) och Minions jättesuccé skapades endless runner spelet med de älskade gula figurerna. När allt kommer om kring är det inget under att Minion Rush Despicable Me har över 950miljoner spelare. jag tycker det är lätt att spela, lekfullt samtidigt troget filmerna och det kan tilläggas att det är lika kul för vuxna som barn!

Youtube trailer Despicable Me: Minion Rush
Lätt att spela svårt att bemästra

Den linjära designen och användandet av reflexerna kännetecknar alla endless runner spel. Ständig uppskruvning av tempo och accelerering av hinder att klara av resulterar i att den är beroende framkallande. Från noll börjar varje spelomgång och lika så är du inte bättre än din senaste vinst. Så jag vill bara spela en match till och en match till och sedan en match till. Hit hör även det att styrningen är så simpel, man swipar upp, ner och åt sidan. Vilket gör Minion Rush lätt att spela men tvärt om svårt att bemästra. Finns att ladda ner till Google Play, App Store och för Amazon.

Lär känna Minions universum

Ge dig ut på äventyr i Minions värld genom att spela banor som återskapats från Despicable Me och Minions Movie. Far fram genom Grus och tjejernas bostad eller fängelset där Minions var tillfångatagna. Sedan också upptäcka köpcentrum, parker, stränder och tempel. Bonus tips: i varje “plats” finns en gömd plats du kan nå till om du är bra nog! Där till kommer att med nästa varje uppdatering som gör får du tillgång till special “missions” under begränsad tid. Dessutom kommer det också med uppdateringarna ofta även speciella event utstyrslar.

Lekfulla kostym kollektioner

Alla Minions Dave, Carl, Jeff och Mell älskar att klä ut sig. Låt kreativiteten flöda! Gestalta en trollkarl, brandman, sångare, festprisse, sago prinsessa, ballerina, astronaut, spion, fånge, ninja, brandman, pappa och mamma. Skaparna av detta prisvinnande lika så bästsäljande spel är Illumination, Gameloft och Universal och som tidigare nämnts har nära 1 miljard nerladdningar. En riktig fan favorit och vem behöver inte lite Minions endless runner att pigga upp vardagen?

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.