QR och streckkodsläsare för mobilen som ger all information du behöver

barcode cellphone close up coded
Photo by Pixabay on Pexels.com

QR och streckkodsläsare i en lättanvänd och smart app. Med mobilkameran skannar du alla de vanliga streckkodsformaten och får då den information du behöver. Genom deras anpassade sökalternativ kan du också få specifik info och så kan du dela det med andra om du vill. Perfekt app när man vill se produkt och prisinformation om något!

Appen har de flesta formaten som finns tillgängliga. Streckodsformat som bland annat QR, Aztec, UPC, Data Matrix, EAN och Code 39. De har också ett skydd mot skadliga länkar och använder Chrome Custom Tabs med Google Safe Browsing teknik. Du kan också använda appen utan att ge tillgång till enhetens lagringsplats. QR och streckkodsläsare är ett smart och praktiskt verktyg att ha i din mobil!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamma.scan&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.