WandaVision tar oss in i nästa fas i Marvels universum

Undrar du vilken serie du ska se på, då tycker jag du ska kolla in WandaVision! Disney+ har nu bland de mest unika koncept jag sett på länge i deras serie om Wanda Maximoff (Scarlet Witch) och Vision (ni vet, J.A.R.V.I.S från Iron Man). Marvel har verkligen lyckats ska något otroligt bra här!

Jag har själv Disney+ och det är verkligen suveränt! Har två parallella projekt på gång. Se alla Marvel Filmer i kronologiskordning och så kolla jag på WandaVision. Om du inte har sett den sistnämnda serien så har du definitivt missat något! Vem visste att Marvel plus TV shower i olika tidsepoker skulle bli en sådan hit? Ska inte spoila något för er, så vi stoppar där och säger bara att du bör spana in den!

WandaVision äger rum i MCU, Marvel Cinematic Universe och utspelar sig efter Avengers Endgame. Den är baserad på Marvel Comics karaktärerna Wanda Maximoff som spelas av Elizabeth Olsen och Vision som gestalts av Paul Bettany. Allting tar plats i den idylliska staden Westview där kärleksparet Wanda och Vision lever lyckliga. Snabbt förstår tittaren att allt inte är vad det verkar och att miljön ändras allt eftersom till nya tidsepoker. Den är både underhållande, mystisk och samtidigt en riktig MCU serie. Berättar jag mer för er som inte har sett, så skulle jag ta ifrån er upplevelsen av alla överraskningar den bjuder på!

https://apps.apple.com/se/app/disney/id1446075923

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.disneyplus&hl=en_US&gl=US

1 kommentar

  1. Paul Bettany härligt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.