Skapa inbjudningskort till Påsk och skicka en hälsning till familjen

colored eggs in a basket beside a bunny
Photo by ROMAN ODINTSOV on Pexels.com

Appen Skapa Inbjudningskort låter dig göra kort och inbjudning. Perfekt inför årets alla högtider som Påsken och Julen eller inför event som bröllop och födelsedagar. Här kan du enkelt skapa vackra kort digitalt. Som du sen kan skicka med Whatsapp, Facebook eller SMS.

  • Bröllop
  • Födelsedagskort
  • Festinbjudningar
  • Högtider
  • Studentskivor
  • Tackkort

Första intrycket kan göra allt sägs det och visst stämmer det också på inbjudningar? Ett sms med texten Glad Påsk är såklart trevligt att få. Men ett vackert personligt kort med samma text värmer mycket mer! Du behöver inte ens köpa fysiska kort länger, utan med den här appen fixar du allt i mobilen. Tack vare deras många olika mallar och olika typsnitt samt kategorier att välja på är den lätt att använda. Du kan också ladda ner dina egna bilder för att gör det extra personligt.

Att skapa inbjudningskort är också roligt och du kan verkligen vara kreativ! Under den här tiden vi lever i nu och inte på samma sätt kan träffa våra nära och kära är det här perfekt. Du behöver inte vänta på någon viss händelse för att skicka ett kort. Låt någon du saknar få veta om det och skicka lite extra värme med ett underbart kort!

https://apps.apple.com/gb/app/skr%C3%A4ddarsydda-inbjudningskort/id1329922018?l=sv

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greetingsisland.sam&hl=sv&gl=LU

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.