Fågelguiden identifierar över 700 fågelläten och arter

black and white bird on tree branch
Photo by Erik Karits on Pexels.com

För både nybörjare och erfarna fågelskådare finns appen Fågelguiden som är en fälthandbok över fågelarter. Appen är baserad på boken med samma namn skapad av ornitologerna Killian Mullarneys, Lars Svenssons och Dan Zetterströms. De vann också pris i kategorin Bästa Digitala Fackbok på FutureBook Innovation Award 2014.

  • 700 arter
  • 750 fågelläten
  • 3500 illustrationer
  • Kraftfullt sökfilter
  • Identifiera arter och läten
  • Artnamn på 18 språk

Appen fågelguiden innehåller fina illustrationer av fåglar, lyssna på exakta läten och lär dig mer om dem genom deras detaljerade texter. De har också precisa kartor och kraftfullt sökverktyg som hjälper dig att urskilja olika arter som också kan vara lätta att blanda ihop. Här kan du hitta arter som finns i Sverige samt hela Europa och lika så Nordafrika och Mellanöstern. Fågelguiden har allt du behöver för att snabbt kunna identifiera olika fågelarter och lära dig mer om fåglar!

https://apps.apple.com/se/app/f%C3%A5gelguiden/id868827305

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.natureguides.birdguide&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.