Joint Academy appen kan hjälpa dig med artros att lindra smärtan

young man in sleepwear suffering from headache in morning
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Digital Artros behandling som du kan göra hemma själv med appen Joint Academy. Genom ett personligt behandlingsprogram så kan du få hjälp att lindra din artros och minska ledsmärta!

Personligt program med fysioterapeut

  • Personlig fysioterapeut
  • Individuellt anpassat program
  • utbildning om artros
  • följ din egen utveckling

För att komma igång så laddar du ner appen och logar in med ditt Bank-ID. Du får sen kontakt med en fysioterapeut och tar fram ett behandlingsprogram. Som en extra sporre finns också verktyg för att du ska kunna se din egen utveckling över tid. Joint Academy tillhandahåller en kliniskt bevisad program och kan hjälpa dig som har artros med smärtan. Många användare behöver inte heller medicin för smärtan och kan slippa gör en operation. Så det är absolut något att verkligen ge en chans om du har artros.

Övningar och utbildning

Joint Academy appen utbildar också dig om artros som ett komplement till träningen. Du kommer få övningar att göra som tar cirka fem minuter att utföra. Övningarna du gör kommer både hjälpa dig att minska smärtan och öka rörlighet. Behandlingen passar de allra flesta med artros i höft och knän samt även för andra som har smärta där. Har du redan använt testat appen? Dela gärna med dig av din upplevelse!

https://apps.apple.com/se/app/joint-academy/id1353324748

https://play.google.com/store/apps/details?id=ai.arthro.jointacademy&hl=en_US&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.