Frågor och svar är ett roligt quiz spel som du kan köra själv

selective focus photo of woman in blue denim jacket using her phone while holding a book
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Frågor och Svar gratis quiz spel som du inte behöver andra spelare för att spela. Här har du bara dig själva att vända dig till för att klara av frågesporten. Som en underbara bonus finns det också förklaringar till till frågorna där de på ett intressant sätt utbildar dig. Slå två flugor i en smäll – ha kul och bli smart!

Youtube klipp på hur du spelar spelet

Välj svårighetsgrad lätt till svårt

Spelet är lätt att spela – inte alltid lika lätt att kunna svaren. Du spelar spelt genom att svara på frågor och för att att komma till nästa nivå behöver du ta dig igenom labyrinter av olika frågor. Desto fler rätta svar du har desto bättre poäng och bonusar får du Poäng får du när du svara rätt men inga poäng dras av vid fel svar. Efter du svarat på en fråga får du också rätt svar samt intressant fakta. Ett roligt sätt att bli smartare!

Frågor och Svar spelet kan du själv välja vilken svårighetsgrad du vill spela på. Lätt, medel och svår. Svårighetsgraden ökar också ju fler frågor du klara av och ger dig även mer poäng. För mynten du du tjänar kan du köpa liv, ledtrådar och alternativ. Som gör det lättare att svara på frågorna när de är kluriga. Du kan också köpa mynt i QuizzLand affären.

Roligt spel som gör dig smart

Frågeledtrådarna som din är Dubbel Chans, 50/50 och Majoritetsröstning samt Skippa Frågan. Den första Dubbel Chans gör att du får en ny chans att svara om du valt fel. Nästa val av hjälp du kan göra är 50/50 som tar bort två av alternativen vilket gör att du förhoppningsvis vet svaret lättare. Majoritetsröstning låter dig se hur många som som trott innan dig på vilket svar. Skippa frågan kan du välja om du inte vet svaret alls och så sliper du svara.

  • Du kan spela Frågor och svar helt själv
  • Lär dig om olika intressanta ämnen
  • Testa din IQ och kunskap i olika områden
  • Utmana vänner och andra spelare
  • Utförliga förklaringar till de olika frågorna

Det här är ett roligt och smart sätt att öka din allmänbindning och kunskap på ett riktigt roligt sätt!

Ladda ner spelet i länken under

https://apps.apple.com/se/app/fr%C3%A5gor-svar-quizzland/id1275023828

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.