Biltema appen gör att du kan du hitta allt i deras stora sortiment

man wearing black zip jacket holding smartphone surrounded by grey concrete buildings
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

På biltema finns allt du behöver till din bil och till det mesta du kan behöva köpa. I appen kan du skapa inköpslistor, söka på din bils registreringsnummer för reservdelar och utforska hela deras sortiment. Här kan du också köpa och sedan hämta i butiken strax efter!

Köp och hämta dina varor enkelt på Biltema

Sök reservdelar med registreringsnummer

I Biltemas app kan du hitta reservdelar till din bil genom att bara fylla i ditt registreringsnummer, märke och typ. Här hittar du allt du behöver till din bil som bilbelysning, reservdelar, biltillbehör, bilverktyg, elsystem, fordonsbatterier, lasta/dra och styling. Andra kategorier att utforska är MC, cykel och elcykel, båt, fritid, hem, kontor/multimedia, bygg, bilvård och verktyg. När du köpt saker sen i appen kan du sen åka till närmaste biltema och hämta det du handlat utan att behöva gå runt och leta i butiken. Både praktiskt och smidigt att använda sig av.

I appen hittar du alla erbjudanden

Genom inköpslistorna kan du göra olika listor för olika projekt som du har. Exempelvis som en till bil, en för renovering och en annan för hemmakontoret. Sen kan du bocka av listan när det är dags att handla det du behöver. I appen har du också alla kvitton. Så du slipper spara massa onödigt papperskvitton, som i alla fall jag aldrig hittar när jag behöver dem. Här i appen kan du också se Mitt Biltema och få tillgång till funktionerna som rabattkoder, inköpslistor och erbjudanden. Så om du gillar att handla där se absolut till att skaffa deras app!

Biltema Café

Ingen som älskar Biltema har undgått deras café med sina fina priser! En kaffe och kanelbulle för en femma eller en kokt korv med bröd för samma summa. De har också en specialmeny för 50kr vilket ger dig en korv med mos, dryck, kaffe och bulle. Biltema Café serverar också köttbullar med mos, raggmunk med fläsk, pannkakor, räkmacka med kaffe och tunnbrödsrulle. Godbitar som kladdkaka med grädde, kondisfavoriten biskvi, blåbärspaj med vaniljsås och glass. Måste säga att en del av varför Biltema är så underbart är ju också för deras Café!

https://apps.apple.com/se/app/biltema/id435084106

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.biltema.search&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.