Wordmonger – roligt ordspel som håller din hjärna igång

Wordmonger modernt ordspel och pussel är appen för dig som älskar att klura med ord. I spelet finns över 100 000 pussel som bara väntar på dig!

Svårighetsgraden ökar

Spelens ord är framtagna av lingvister som älskar ordspel. Här i spelet kan du samla på kollektioner allt eftersom du spelar Wordmonger. Svårighetsgraden ökar allt eftersom du kommer längre och längre. Det är extremt lätt att spela och du drar bara fingret för att forma de ord du vill skapa. Det kan istället vara lite klurigare att komma på alla ord. Spelet uppdateras också kontinuerligt så du kommer alltid finnas nya pussel med ord att lösa. Ordspel är ett toppen sätt att hålla dig skärpt och alert!

Spela tillsammans och i matcher

I spelet finns också olika exklusiva utmaningar som vill göra något nytt och svårare. Du kanske också spela Wordmonger tillsammans med andra i deras flerspelarläge, där du spelar tillsammans med andra eller i matcher. I deras olika pussel finns det också hemliga ord som du kan upptäcka, vilket göra att di vinner extra mycket guld. Alla deras ordspel har också genomgått kontroller då alla pussel går att lösa. För att tjäna extrabelöningar kan du också snurra på deras lyckohjul.

https://apps.apple.com/us/app/wordmonger/id1504662758

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softtowelgames.wordmonger.android&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.