Måla med siffror och skapa många fina målningar

Hade ni också målarböcker när ni var små där man måla med siffror? Här är det samma sak fast i mobilen. Genom att färglägga efter olika nummer så skapar du vackra målningar. Roligt och kreativt!

Se hur bildernas motiv formas framför dina ögon till vackra konstverk!

Här är ett väldigt fint gjort spel som är rogivande och roligt. Genom detta färgpussel så kan du få utlopp för all din kreativitet. Tänk att kunna få måla vackert i mobilen utan att behöva släpa med dig ritblock. Och om du inte är en bra konstnär så gör det inget eftersom du bara ska fylla i färgerna. Rita dig igenom din målbok enkelt genom att fylla hela bilden i rätt färg med hjälp av dess nummer. Under processen ser du tydligare och tydligare hur bilden kommer att se ut. När allt är ifyllt med rätt färg är konstverket klart!

Du kan välja mellan dussintals olika färgkategorier och mängder med kategorier. Som djur, kärlek, pussel, citat, karaktärer, blommor och mycket mera. Förutom målarböckerna i heltäckande färg finns det också flera specialsidor med gradientfärg och fina bakgrundsbilder. När du är färdig kan du dela dina skapelser med vänner och familj! Detta spel passar verkligen för alla i familjen och super rogivande!

https://play.google.com/store/apps/details?id=paint.by.number.pixel.art.coloring.drawing.puzzle&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/m%C3%A5la-med-siffror/id1420058690

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.