Foodora Sverige – få din favoriträtt levererad till din dörr

pasta with vegetable dish on gray plate beside tomato fruit on white table
Photo by Trang Doan on Pexels.com

Med Foodoras app kan du få dina favoriträtter levererade till din dörr utan att du behöver resa dig från soffan! Är du hungrig men kylskåpet är tomt och du orkar varken handla eller laga mat. Ladda då ner Foodora och gör en beställning från din lokala favoritrestaurang!

Appen Foodora underlättar din vardag då du kan beställa goda maträtter via appen dessutom slipper du stå i kö för att handla mat. Foodora finns på på flera platser i Sverige. De har nämligen samarbete med över 4 000 restauranger runt om i landet. Här finns mat för alla smaker både pizza, hamburgare, sushi och mycket annat att välja bland. När du gör en beställning i Foodora så kan du välja att beställd mat ska levereras hem till dig eller så kan du välja att hämta maten på restaurangen när maten är klar. Om du väljer att hämta maten på restaurangen så slipper du även då att stå i kö för att betala då du redan har gjort betalningen via appen. Saknar du godis eller snacks till fredagsmyset så kan du även beställa det i appen Foodora.

Så här gör du en beställning i Foodora:

  • Fyll i din adress
  • När du fyllt i din adress så ser du vilka restauranger som du kan välja bland
  • Välj restaurang och gör din beställning
  • Betalning sker via i Foodoras app. Foodora har en säker, trygg och smidig mobilbetalning.
  • Har du valt hemleverans så lagar restaurangen din mat som sedan levereras till dig via bud.
  • Har du valt pick up så hämtar du maten själv på restaurangen när maten är klar och då slipper du stå i kö eftersom betalningen redan är gjord.

I genomsnitt leverar Foodoras bud din beställning på 30-35 minuter. Innan du fyllt i din beställning så ser du en ungefärlig leveranstid. Observera att tiden kan variera bland annat beroende på vilken tidpunkt du gör din beställning

Foodora levererar inte bara mat till ditt hem utan även till din arbetsplats så att du tillsammans med dina kollegor också kan beställa god mat från restauranger.

https://apps.apple.com/se/app/foodora-sverige/id421369701

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.onlinepizza&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.