Stepler- tänk att få både motion samt en belöning för de steg du tar

person wearing black and white vans low top sneakers
Photo by Tobi on Pexels.com

Stepler är en app som ger dig extra motivation till att röra på dig. Stepler är nämligen en app som belönar dig när du motionerar! Wow, appen bidrar dels till mer motion som leder till bättre hälsa samt att du får en gåva när du motionerar.

Gå och få

I appen så ser du hur många steg du tar per dag. I appen så omvandlas dina steg till poäng. Ju fler steg desto fler poäng. I appen kan du sedan lösa in dina poäng mot rabatter på exempelvis Lyko, Bolt och Bubbelroom eller varför inte lyssna gratis på ljudböcker i 50 dagar.  Det finns ett flertal olika erbjudanden och rabatter att välja bland beroende på hur många poäng du har samlat ihop. 

Så fungerar Stepler:

  • I appen kan du hålla koll på hur många steg du tar per dag.
  • I Stepler omvandlas dina steg till poäng. Du får 1 poäng per 1 000 meter du går per dag.
  • I appen kan du även få extra poäng om du exempelvis rekommenderar en vän att ladda ner Stepler.
  • När du har kommit upp i en viss poäng har du möjlighet att använda dina poäng till en av belöningarna som finns i appen. Redan för 10 poäng kan du exempelvis ta del av erbjudanden från Nextory och Ztory. För 10 poäng kan du lyssna på ljudböcker eller läsa e-böcker gratis i 50 dagar på Nextory. För 10 poäng kan du även få två månaders gratis läsning på Ztory som har tusentals tidningar samt barnböcker att välja bland.
  • I Stepler finns det ett flertal rabatter och erbjudanden att välja på beroende på hur många poäng du har samlat ihop.

Att använda Stepler blir en extra morot till att resa sig från soffan och ta de där extra stegen och få mer vardagsmotion. Både som användare av Stepler och som samarbetspartner så bidrar du till bättre folkhälsa. Idag är det många som är stillasittande flera av dagens timmar – ladda ner Stepler och få extra motivation till rörelse samt för att få belöningar i form av erbjudanden och rabatter!

Ladda ner appen till Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stepler&hl=en&gl=US

ladda ner appen till Iphone:

https://apps.apple.com/se/app/stepler-g%C3%A5-och-f%C3%A5/id1451006880

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.