AllTrails visar dig leder för vandring och löpning samt cykling

confident athletic woman with bicycle on countryside road
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

I appen AllTrails kan du enkelt utforska över 200 000 leder över hela värden med fler än 100 länder. Anslut dig nu till den globala gemenskapen med över 25 miljoner andra användare!

man sitting beside bicycle
Photo by Dorothy Castillo on Pexels.com

Me AllTrails kan du upptäcka nya vandringsleder och cykel stigar. Läs recensioner och se på bilder från andra användare för att lära dig mer om platserna. Du kan enkelt se vilka leder som passar din erfarenhet. Filtrera också på olika önskemål som hundanpassat, barnvänligt och rullstolsvänligt. Spara sedan dina favoriter och skapa listor med mål. Här kan du också följa andra entusiaster så att du kan bli inspirerad till nya äventyr!

Bättre upplevelse med Pro

Glöm inte att registrera dina äventyr och dela dem på bland annat Facebook, WhatsApp eller Instagram. I appen AllTrails får du också detaljerad hjälp med GPS vägledning för de olika lederna. För att få ut det mesta av appen kan du skaffa AllTrails Pro. Då kan du ladda ner offline-kartor och GPS position även utan täckning.

person riding road bike on the road
Photo by Pixabay on Pexels.com

Bli också extratrygg med LifeLine genom att lägga till kontakter som kan se var du befinner dig. Samt få extra information om luftkvalité, pollen, och satelitväder. Slutligen så slipper du också reklam så du kan njuta av ditt äventyr! AllTrails Pro kostar 29,99kr/år eller 59,99 för tre år. Du laddar lätt ner appen till din telefon via länkarna under!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alltrails.alltrails&hl=sv&gl=IT

https://apps.apple.com/us/app/alltrails-trekking-vandring/id405075943?l=sv

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.