AllTrails visar dig leder för vandring och löpning samt cykling

I appen AllTrails kan du enkelt utforska över 200 000 leder över hela värden med fler än 100 länder. Anslut dig nu till den globala gemenskapen med över 25 miljoner andra användare!

Me AllTrails kan du upptäcka nya vandringsleder och cykel stigar. Läs recensioner och se på bilder från andra användare för att lära dig mer om platserna. Du kan enkelt se vilka leder som passar din erfarenhet. Filtrera också på olika önskemål som hundanpassat, barnvänligt och rullstolsvänligt. Spara sedan dina favoriter och skapa listor med mål. Här kan du också följa andra entusiaster så att du kan bli inspirerad till nya äventyr!

Bättre upplevelse med Pro

Glöm inte att registrera dina äventyr och dela dem på bland annat Facebook, WhatsApp eller Instagram. I appen AllTrails får du också detaljerad hjälp med GPS vägledning för de olika lederna. För att få ut det mesta av appen kan du skaffa AllTrails Pro. Då kan du ladda ner offline-kartor och GPS position även utan täckning. Bli också extratrygg med LifeLine genom att lägga till kontakter som kan se var du befinner dig. Samt få extra information om luftkvalité, pollen, och satelitväder. Slutligen så slipper du också reklam så du kan njuta av ditt äventyr! AllTrails Pro kostar 29,99kr/år eller 59,99 för tre år. Du laddar lätt ner appen till din telefon via länkarna under!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alltrails.alltrails&hl=sv&gl=IT

https://apps.apple.com/us/app/alltrails-trekking-vandring/id405075943?l=sv

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: