Budbee låter dig få leverans hem eller till box när du handlar online

budbee
budbee

Med Budbee kan du enkelt och bekvämt få dina paket direkt hem till dörren så du slipper åka iväg. Det är både ett grönt alternativ och otroligt smidigt att använda!

Här kan du enkelt få din leverans hem på kvällen under vardagarna mellan klockan 17.00 till 22.00. Du får också en komplett överblick av dina leveranser i appen så du kan se all information av dina paket. Håll koll på dina pågående leveranser eller se tillbaka på gamla beställningar. Det är superlätt att använda och komma igång. Du behöver bara ange hur Budbees förare kan nå dig samt din adress. Välj själv hur paketet ska överlämnas. Exempelvis genom att knacka på din dörr eller lämna paketet utanför.

Vad du kan använda Budbee till

Hemleverans när du handlar online

Komplett överblick över dina leveranser

Leveranser på ditt sätt

Följ din order i realtid

Enkla retur av dina paket

Kundservice mellan 09.00 till 22.00

Du får också notiser och uppdateringar direkt i appen om allt som angår ditt paket. Vid lunchtid kommer du också få notis om under vilken timme din leverans anländer. Så du kan planera in andra saker du vill göra utan att behöva uppehålla mer tid än nödvändigt. Sen kan du också följa din order i realtid. De sköter inte bara leveranser utan om du vill göra en retur fixar Budbee det också. Boka bara upphämtning av det du vill skicka tillbaka i appen. Du behöver bara packa ner det du vill återlämna i originalförpackningen och så fixar Budbee resten.

Har du några frågor så kan du också chatta med Budbee i appen mellan klocka 09.00 till 22.00. Ladda ner appen i länken under!    

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.budbee.tracking&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/budbee/id1484774206

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.