Kryss.se – lös korsord gratis i mobilen eller på surfplattan

person using android smartphone
Photo by Tofros.com on Pexels.com

Kryss.se är appen som ger dig tillgång till flertalet korsord. Appen är dessutom gratis att använda! I appen finner du korsord i olika svårighetsgrader. Att lösa korsord kan ses som en hjärnstimulerande aktivitet. Det finns de som säger att lösa korsord är bra för hjärnan och att bland annat minnet tränas.

Det enda du behöver göra för att få tillgång till korsorden är att ladda ner appen Kryss.se. Ingen registrering krävs. Väl inne i appen så väljer du språk och sedan svårighetsgrad på korsorden. Sedan har du tillgång till flertalet korsord som är gratis. Det finns minst 30 stycken korsord för varje svårighetsgrad. Varje dag kommer ett nytt korsord samtidigt som det äldsta korsordet tas bort.

Fördelar med Kryss.se

  • Tillgång till gratis korsord
  • Ingen registrering krävs
  • Ingen inloggning krävs
  • Kryss.se uppdateras dagligen med nya korsord
  • Möjlighet att välja svårighetsgrad på korsorden
  • Möjlighet att dela korsord med en vän om du exempelvis har kört fast på ett ord
  • Med appen Kryss.se kan du lösa korsord vart du än befinner dig och du slipper prenumerera på tidningar som innehåller korsord.

Kryss.se ger dig möjlighet att lösa korsord vart du än befinner dig. På väg till eller från jobbet, på fikarasten, på helgen eller på semestern. Ja du kan njuta av ett klurigt korsord när som. Om korsordet blir för svårt kan du ta hjälp av dina vänner. Ovanför korsordet i appen finns det en symbol ”fråga en vän”. Du kan till exempel välja att skicka korsordet som ett sms du kan även välja att markera en viss rad när du delar korsordet med en vän.

Då appen är gratis förekommer det en del reklam i appen. Ladda ner appen Kryss.se och få tillgång till korsord redan idag. Att lösa korsord är både avkopplande samtidigt som hjärnan stimuleras.

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.krydsord.dagligkrydsen&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/kryss-se/id688120018

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.