Mario Kart Tour – kör det klassiska Nintendo spelet och utmana vännerna

När jag spelar racingspelet Mario Kart Tour så blir jag som ett barn igen och upplever alla barndomsminne. Låt dig svepas med av Mario och hans vänner när du åker runt på nostalgiska och nya banor!

Spelet är baserat på klassikern Mario Kart Tour där du tävlar i go-kart. De går ut på att du ska försöka samla så mycket poäng som möjligt. Genom att använda fingrarna så styr du din karaktär när du kör i spelet. Här finns klassiska banor och nya stöder att köpa i baserat på verkliga städer. Mario Kart Tour är gjort av Nintendo och fungerar på iOS och Android. Banorna man kör är både nostalgiska och så finns helt nya. Tillskott som finns är att du nu kan köra genom kända städer som Tokyo, New York, Paris och London.

Gratis med köp i app och Golden Pass

Spelet är gratis men det finns köp i appen. Tycker det är synd då jag verkligen uppskatta Mario Run för att du betalade ett engångs belopp för spelt och det är allt. Valutan som används i Mario Kart Tour är Rubies som du kan använda föra att köpa bland annat fordon och karaktärer. Du kan också välja att ha en prenumeration kallad Golden Pass och då får du fler banor och att köra i 200cc.

I Mario Kart Tour finns det 32 karaktärer att spela som och 20 banor. Ett urval av spelbara figurer är Mario, Luigi, Bowser, Toad, Yoshi och Peach. Du kan ladda ner spelet i länken under!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.