Flytta till iOS – appen som säkert överför din data från Android till Iphone

pexels-photo-887751.jpeg
Photo by PhotoMIX Company on Pexels.com

Ska du byta från Android till iOS, skaffa då appen Flytta till iOS. För flytta att allt du vill ha och behöver till din nya enhet, smidigt och enkelt!

Här kan du i några få enkla steg flytta innehåll automatiskt, utan att behöva spara dina data någonstans. Du kan överföra alla typer av innehåll som bland annat kontakter, meddelande historik, video/kamera bilder, e-postkonton och kalendrar. Flytta till iOS stödjs för alla mobiler och surfplattor med Android 4.0 och senare.

Exempel på vad du kan flytta:

Kontakter

Meddelandehistorik

Kamerabilder och videor

Webbomärken

E-postkonton

Kalendrar

När flytten av din data ska göras så skapar dina nya Iphone/Ipad ett privat wi-fi nätverk och hittar dina Android i närheten. Efter det kommer genom en säkerhetskod börja överföra ditt innehåll. När det är klart är det bara att börja använda din nya enhet. Extremt enkelt sätt att se till att inget av ditt gamla innehåll går förlorat. Länken finns här under för dig att ladda ner!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.