Voi – hyr el-sparkcykel och upplev friheten att ta dig fram sabbare i stan

scooter
scooter

Voi är ett grönare och snabbare sätt att ta dig fram på el-scooter i sommar. Du kommer slå två flugor i en smäll, både bättre för miljön och bekvämt sätt att transporteras. Sen sist men inte minst, det är så himla roligt!

Med Voi så kan du skippa dina vanliga färdmedel som tunnelbana eller bil och bara glida runt på en el-scooter. Perfekt om du ska åka från punk a till punkt b i stan och bara slippa alla köer eller risk för att trängas. Men du kan också bara hoppa på en och upptäcka den härliga känslan av frihet och åka planlöst med en Voi.

Så här fungerar Voi

Logga in i appen för att hitta en Voi i närheten

Lås upp den genom att skanna QR-koden på scootern

När du är färdig så parkera scootern och avsluta i appen

Priser och åkpass

Med Voi kan du betala per tur, dygn eller månadsvis. Välj det som passar dig bäst. Priserna kan variera lite mellan olika städer men du ser i appen vad som är aktuellt för din position. När du åker är det ditt ansvar att följa trafikreglerna. Du får bara åka en person på en Voi och använd hjälm. Du får inte köra på trottoaren, utan det är cykelbanan eller vägrenen som gäller. Sen får du självklart inte köra under påverkan av alkohol eller droger. Se till att köra säker för din egen och andras skull! 

Jag har själv blivit lite frälst i det här och har faktiskt skaffat el-scooter. Bor utanför stan så har inte tillgång till det på samma sätt hemma utan bara när jag jobbar. Voi är perfekt att hoppa på när jag åker från kontoret till ett möte. Men det har ju sin prislapp att köpa. Så Voi är absolut ett billigt och smart alternativ, speciellt om du är där det är mycket trafik. Har du inte redan testat Voi så måste du bara ladda ner appen och prova så fort du bara kan. Länk till appen finns här under!

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.voiapp.voi&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/voi-scooters-get-magic-wheels/id1395921017

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.