The Walking Dead Survivors – alliera dig för att överleva!

the walking dead
mobil

Klara du att överleva i strategispelet The Walking Dead? Bygg upp din arme, ska allianser, slåss mot andra spelare och försvara dina murar. Upplev den ikoniska världen och gör det som krävs för att klara dig!

The Walking Dead är ett överlevnads- och strategispel med åldersgränsen 16+ och har över 5 miljoner nerladdningar. Spelet innehåller annonser och möjlighet till köp inuti appen. Det är baserat på The Skybound Comic serien. Här kan du möta kända karaktärer som Rick, Glenn, Michonne och Negan.

Se till att klara uppdragen och bygga upp ett stark skydd, samla proviant, odla och samla medicine. Du är hela tiden under attack från The Walkers! Här kommer du att slåss, rekrytera folk och träna din arme. Det är inte bara The Walkers som hotar dig. Negan och hand gäng av överlevare är också en kanske ännu större fara. Så se till att slå ihop dig med spelare från andra klaner för att klara av att kriga mot Negan.

För att låsa upp nya platser behöver du utforska området runt om dig. Det behövs också för att få tillgång till nya karaktärer, saker och tillgångar. Att ta dig vidare i spelet kommer göra att du behöver fatta tuffa och smarta beslut som en ledare. Bara den bästa överlevaren kan vinna!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.twdsaw.gp&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/in/app/the-walking-dead-survivors/id1514546586

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.