Riktiga Vykort – överraska en vän eller släkting med ett personligt vykort

happy birthday card beside flower thread box and macaroons
Photo by Giftpundits.com on Pexels.com

Med appen Riktiga Vykort slipper du att leta i butiker efter både kort och frimärke. När du skickar ett vykort via Riktiga Vykort så hamnar vykortet direkt i mottagarens brevlåda och du slipper att tänka på frimärke!

Appen Riktiga Vykort ger dig möjlighet att skicka ett personligt vykort från världens alla hörn till exempelvis en vän eller förälder. Du kan välja ett kort från ditt eget fotoalbum och lägga till en personlig hälsning på baksidan. Det är extra kul att både skicka och få ett kort som är personligt. Istället för att skicka ett vanligt jul- eller påskkort så kan du nu skapa ett eget vykort att skicka. Varför inte skicka ett personligt julkort på barnen till släktingar och vänner. Eller skicka en personlig hälsning från semestern.

Såhär fungerar Riktiga Vykort:

  • Ta ett kort med din smartphone eller välj ett kort från ditt fotoalbum i mobilen
  • Du kan välja att lägga till exempelvis en ram eller text på bilden som du vill skicka. Här är det bara kreativiteten som sätter gränser
  • På baksidan kan du välja att lägga till en personlig hälsning
  • Lägg till mottagare inklusive adress. Du kan välja att lägga till fler mottagare. 
  • Betala gör du enkelt med Swish eller kontokort
  • Om du inte vill skicka ett kort som du har tagit själv så finns det mallar och motiv i appen att välja bland. Det finns exempelvis både grattiskort, kort för inbjudan och tackkort och många andra motiv att välja bland.
  • Porto: A6, A5, och A51 kostar 20 kr medan A4 kostar 29 kr

Det är PostNord i Sverige som tillhandahåller denna tjänst. Ladda ner appen Riktiga Vykort idag och skapa ett personligt vykort med en personlig hälsning på baksidan. Med denna app kan du överraska en vän eller släkting med en personlig hälsning när som helst.

https://apps.apple.com/se/app/riktiga-vykort/id444458799

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.posten.riktigavykort&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.