white and brown boat

Hjälp Sjöräddningssälskapet – en app för dig som är ny ute på sjön

Känner du vig villrådig och är ny ute på sjön så är Sjöräddningssälskapet app Hjälp din räddare i nöden!

Att åka båt är en av de saker jag tycker absolut bäst om här i värden. Frihets känslan är total så fort man kastat loss från bryggan. Om du funderar på att skaffa båt, har gjort det eller behöver fräscha upp ditt minne så är Sjöräddningssälskapet app perfekt. Här får du lära dig allt från knopar till att läsa sjökort.

Innehåll i Hjälp:

  • Lär dig alla krånglar ord ombord på båten
  • Nyttiga och snabba tips som gör dig säkrare på sjön
  • Lär dig hur du kör båten och väjningsregler
  • Båtlivets tre bästa knopar
  • Lär dig läsa sjökort rätt
  • Få hjälp i nöden och lär dig hur man larmar

Genom att lära dig grunderna kommer du att bli en bättre båtförare. Men som med allt så ger övning färdighet och du kommer först behärska det helt när du väl är ute till havs. I appen Hjälp kommer u kunna lära dig om de tre mest användbara knoparna, vilket är ett måste för att lägga till säkert. Lär dig om väjningsregler så att du vet vem som ska svänga och vad gröna respektive röda pinnar betyder. Få den viktiga kunskapen att läsa sjökort så att du kan navigera ordentligt. Lycka till och ladda ner Hjälp Sjöräddningssälskapet här under. Välkommen till båtlivet!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ssrs.help&hl=sv

https://apps.apple.com/us/app/hj%C3%A4lp/id1569187873

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: