UNO – spela det klassiska och älskade kortspelet gratis i mobilen

UNO har funnits som kortspel i över 50 år och har över 50 miljoner nerladdningar som mobilspel! Det här kommer garanterat ge dig och familjen härlig nostalgi tripp.

Spela och upptäck UNO på ett helt nytt sätt! Kör turneringar, realtidsmatcher och kör i team. Här finns något för alla, barn och vuxna samt nybörjare och veteraner. Tror många av oss har många härliga minnen från barndomen då vi spelat detta kort spel. Vet att jag själv brukade köra det på rasterna och hemma hos kompisar i grundskolan. Kan riktigt känna stressen när man spela spelet och någon tillslut skrek “UNO!”

Massa nya sätt att spela UNO

  • Buddy Up – kör tillsammans med vänner/familj med 2v2
  • Chatta – få ut mer av spelet genom att kommunicera
  • Realtidsmatcher – ta dig till topplistan genom att briljera i turneringarna
  • All-in-mode – bli riktigt vild och vinn upp till 200 gånger det du satsat

Spelreglerna är enkla och du kan själv välja mellan olika husregler. Som alltid gäller det att bli av med alla sina kort man har på handen. För att vinna belöningar kan du tävla i turneringar och evenemang. Vill du köra i team kan ni dela upp er i lag i familjen och köra 2v2. Och om du känner dig modig så ska du testa all-in-mode, där man vinner stort och riskerar allt. Du kan ladda ner appen här under och börja spela nu!

https://apps.apple.com/se/app/uno/id1344700142

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matteljv.uno&hl=en_US&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.