SkyView låter dig upptäcka universum i din mobil

seashore during nighttime
Photo by Dominika Roseclay on Pexels.com

I SkyViews förstärkta verklighet kan du kunna uppleva stjärnorna på ett helt nytt sätt! Här kommer kunna uppleva natthimlens alla gnistrande stjärnor och urskilja konstellationerna.

Låt SkyView få dig att blicka upp mot himlen och upplev hur du blir närmare universum. Appen kan guida dig till platser och identifiera stjärnor. Genom att du riktar mobilens kamera så kan den identifiera stjärnkonstellationer i din telefon. Det fungerar både under dagen och under natten. Här finns över 80 konstellationer för dig att upptäcka. Verkligen hur coolt som helst!

Det är enkelt att använda, du riktar bara din enhet mot himlen för att SkyView ska identifiera stjärnor, galaxer, planeter och satelliter. När du använder den på natten kan du slå på night mode filter. Med hjälp av AR kan du se allt både dag och natt. Du kan också följa deras Sky Paths för att se exakt tid och plats olika saker kommer framträda. Förutom att upptäcka konstellationerna kan du också lära dig och se tusentals stjärnor i appen. Du behöver inte ens ha mobildata eller GPS på för att använda den. Så du kan se allt även när du är på flyget, campar eller ute med båten. Du kan ladda ner appen under artikeln.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.t11.skyviewfree&hl=sv&gl=US

App Store: https://apps.apple.com/se/app/skyview-lite/id413936865

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.