Lär dig språk med Memrise – spanska, franska eller tyska

young happy woman smiling and talking with colleague
Photo by Alexander Suhorucov on Pexels.com

Med Memrise kan du snabbt och enkelt lära dig att prata sex olika språk! Här kan du också lära dig vardagsuttryck, se videos och öva hörförståelse samt testa ditt minne.

I appen kan du lära dig populära och användbara språk. Här finns franska, koreanska, italienska, tyska och spanska samt även svenska. Memrise har hög fokus på att du ska lära dig kommunicera på språken på ett sätt som du faktiskt har användning för i verkligheten. Därför kommer du få lyssna på videos inspelade av när lokalbefolkningen talar. De har över 30 000 videos som du kan ta del av för just det.

Funktioner i Memrise

  • Spel för att öva, lära och repetera
  • Jämför ditt uttal med lokalbefolkningen
  • Lär dig svåra ord och vardags uttryck
  • Lär dig språk även när du är offline
  • Sätt upp mål så du kan se dina framsteg

Här finns också ett stort urval av roliga och lärorika spel. Öva upp din hörförståelse, se på videos och repetera. Här finns också uttalsguide där du kan spela in dig själv och jämföra med hur lokalbefolkningen pratar. Det går också att använda appen i offline läge så du kan plugga ditt valda språk när som helst. Sätt också upp en plan med mål för att motivera dig själv. Till sist är det också viktigt att alltid hålla språket igång och prata det så fort du får chansen i verkligheten. Gå med i deras genskenskap av 50 miljoner användare nu genom att lada ner appen här under!

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.memrise.android.memrisecompanion&hl=sv&gl=US

App Store: https://apps.apple.com/us/app/memrise-fun-language-learning/id635966718

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.