Playway – appen med karta över alla lekplatser

little child spending time on playground
Photo by Anete Lusina on Pexels.com

Playway är en app som visar dig vart närmaste lekplats finns. I appen finner du en karta med flera av Sveriges lekplatser. Perfekt om du letar efter en ny lekplats i ditt område.

Om du och dina barn besöker en ny plats i landet och på ett smidigt och enkelt sätt vill veta vart närmaste lekplats finns. Eller om du får besök av vänner som har barn så kan du guida dina vänner till olika lekplatser i ditt område. Playway vill ge möjlighet till föräldrar att skapa en kul och stimulerande vardag för både sina barn och sig själva.

Funktioner och tips i appen Playway:

  • I appen finner du en karta över flertalet lekplatser i Sverige.
  • I appen Playway får du reda på vart närmaste lekplats ligger.
  • När du kollar på en lekplats i appen så ser du information om vad som finns på aktuell lekplats exempelvis gungor, sandlåda och studsmatta etc. På flertalet lekplatser kan du även se bilder och betyg.
  • I appen kan du spara en lekplats som favorit och du kan även skapa en lista över era favoritlekplatser.
  • Du kan lämna betyg på en lekplats.
  • Som användare av appen kan du redigera Information om lekplatser exempelvis lägga till bilder etc.
  • Om en lekplats inte finns i appen har du möjlighet att lägga till just den lekplatsen i appen. Och på så sätt tipsa andra föräldrar om lekplatsen.

Med appen Playway så kan du hjälpa andra föräldrar genom att exempelvis lägga till en lekplats som inte finns i appen eller se till så att lekplatser i din närhet har rätt information. Du som användare kan nämligen redigera information om en lekplats i appen. Denna app underlättar din vardag då du på ett enkelt och smidigt sätt kan få reda på vart närmaste lekplats finns oavsett vart du befinner dig i landet. Har du och ditt barn tröttnat på er närmaste lekplats så kan appen Playway hjälpa er att hitta en ny favoritlekplats.

För Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=app.playway.app&hl=en_US&gl=US

För Iphone:
https://apps.apple.com/se/app/playway/id1537794482

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.