Snapseed redigera dina bilder som ett proffs!

Foto av Ali Pazani pu00e5 Pexels.com

Appen Snapseed är Googles egna fotoredigeringsverktyg som låter dig redigera dina bilder professionellt. Se till att göra dina foto oförglömliga!

För dig som vill ta dina bilder till nästa nivå är Snapseed något för dig. Här kan du leka loss med dina bilder i telefonen och skapa dina drömbilder. Snapseed har cirka 30 olika filter och verktyg som du kan använda dig av. Du kan också spara dina favoriter och använda dem igen på nya bilder.

Spara bilder utan att skada originalet

Allt eftersom du jobbar i verktyget kommer du också få tips och trixa på hur du kan förbättra dina bilder. Tack vara RAW Develop kan du öppna filerna och skapa bilder utan att skada originalet och sedan exportera filen i JPG. Förutom färdiga filter som du kan applicera på dina foton så kan du också manuellt justera det som du vill.

Färdiga mallar eller redigera fritt

Är du inte nöjd med hur bilden blev tagen kan du också beskära bilderna som du önskar eller använda standardmallar. Andra saker du enkelt kan göra är att fixa vitbalansen eller anpassa ljusstyrkan, mättnaden och värmen i bilderna. Du kan också göra dina foton personliga genom att lägga till valfri text.

Lyft dina porträttbilder

Vill du få dina porträttbilder att lyfta lite extra så tycker jag du ska testa att via Linskärpan skapa en bakgrund med mindre fokus. Det kommer verkligen lyfta fram personen bättre. Ytligare ett hett tips för porträttbilder är att använda Snapseeds funktion Glamour som ger en glöd till den som är på bilden.

Annat att prova på är att testa Vintage som ger bilderna en look från 50, 60 och 70 talet. Se till att prova dig fram och ha kul medans du redigerar dina bilder. Gör något unikt och vackert! Ladda ner appen här under för skapa snygga bilder!

https://apps.apple.com/us/app/snapseed/id439438619

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.niksoftware.snapseed&hl=en&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.