MARVEL Future Revolution – möt superhjältarna från olika dimensioner

marvel future revolution
marvel mobil spel

Det här är Marvels första open word action i mobilen. Här får du ta dig igenom olika värdar som kolliderat och riskerar att utplåna sig själva. Många dimensioner har helt förstörts och andra har överlevt.

MARVEL Future Revolution Trailer

Spelet lanserades den 25 augusti och har redan i skrivande stund över 5miljoner nedladdningar. Skapa din egen unika superhjälte genom att mixa och matcha kostymer. Här kan du också kontrollera deras superkrafter och vinna över dina fiender. Spelbara karaktärer från Marvels universum är Spider Man, Iron Man, Captain America, Doctor Strange, Black Widow, Captain Marvel, Storm och Star-Lord. Du kommer också få uppleva en sammandrabbning av hjältar och skurkar. Spela också MARVEL Future Revolution genom att slå dig ihop med dina vänner för att besegra era fiender. Här kommer du få möta dina favorit fiender som Thanos, M.O.D.O.K, Ultron, Red Skull och mina personliga favorit Loki.

Utforska också olika game modes som Omega War och Dark Zone. Omega Flight Headquarters är platsen där alla hjältarna från olika dimensioner kallas in för att möta hot som är en fara för alla dimensioner på jorden. Tony Stark, Iron Man, hade en nyckelroll i att jorden överlevt med staden New Stark City. Här försöker de lösa problemet med projektet P.E.G.A.S.U.S. för att lösa problemet med konvergensen med dimensionerna. Hydra, fienden från Captain America har i de här spelet vunnit andra värdskriget efter att Steve Rogers försvann. Det är nu Hydra Empire styrk av Captain Americas ärkefiende Red Skull. Andra dimensioner av jorden har blivit Xandearth, Midgardia och Sakaar.

Game Mode

  • Blitz: strid med lag om fyra personer och Marvels ikoniska skurkar
  • Special Operations: rädda eller försvar civilbefolkningen
  • Raid: kör i realtid med mäktiga Marvel karaktärer för att besegra fienden
  • Omega War: en kollision av superhjältar från olika dimensioner
  • Dimensional Duel: testa dina strategier och bevisa att du är den starkaste hjälten

Jag kan inte få nog av Marvel, jag bara älskar deras universum och alla fantastiska karaktärer. Alla Marvel fans där ute lär ju precis som jag ha skaffa Disney+ för att kunna se på alla filmerna och serierna som går att se på där. Du kan ladda ner MARVEL Future Revolution här under!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.marvelfr&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/us/app/marvel-future-revolution/id1453366542

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.