Bruce ett medlemskap — tillgång till allt från gym, paddel eller simning

man and woman holding battle ropes
Photo by Leon Ardho on Pexels.com

Variera din träning genom att träna med Bruce. Appen ger dig tillgång till flertalet gym, studios, simhallar, klättercenter och andra träningsanläggningar.

Tillgång till över 500 träningsanläggningar

Ja över 500 anläggningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Bergen. Med denna app behöver du inte välja om du vill köpa medlemskap på ett specifikt gym eller en specifik simhall. Du får du tillgång till flertalet träningsanläggningar och du kan både simma, dansa, gå på gym, klättra och mycket mer med ett och samma medlemskap nämligen medlemskap hos Bruce.

man in black reebok shoes about to carry barbell
Photo by Victor Freitas on Pexels.com

Såhär skaffar du medlemskap hos Bruce

För att bli medlem så behöver du ladda ner appen Bruce. För att aktivera ditt medlemskap väljer du till konto sedan medlemskap. Du kan ladda ner appen gratis och utforska utbudet som erbjuds via Bruce. När du tränar med här så behöver du checka in både på pass och egen träning som gym. Du checkar in via appen. Öppna appen och välj checkin och skanna den QR-kod som finns på den träningsanläggning som du besöker. QR-kod finns på varje anläggning som är ansluten till Bruce. Du använder appen istället för ett fysiskt medlemskort.

woman climbing up to a wall
Photo by Pavel Danilyuk on Pexels.com

Tre medlemsnivåer är Base, Black och Epic

För 599 kr i månaden får du tillgång till över 1 000 pass i veckan på olika träningsanläggningar. Medlemskapet kan pausas, har 1 månads uppsägningstid och du kan byta medlemsnivå. Det finns tre olika medlemsnivåer Base, Black och Epic. Via medlemskapet kan du välja att träna och testa flera olika träningsformer som gym, dans, klättring, yoga, padel, kampsport och mycket mera.

an on treadmill
Photo by William Choquette on Pexels.com

Testa på nya träningsformer med Bruce:

  • Gym
  • Simning
  • Dans
  • Klättring
  • CrossFit
  • Yoga
  • Raketsport
  • Kampsport
group of women doing work out
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Slipp massa olika medlemskap

Bruce är appen som gör att du slipper välja vart och vad du vill träna med appen kan du träna var du vill. Här behöver inte ha ett specifikt medlemskap för varje träningsanläggning eller simhall etc. Du kan både klättra, simma, dansa, träna CrossFit, yoga eller varför inte testa på någon racketsport. Bästa av allt är att du inte heller är bunden till en och samma träningsanläggning.

man training a woman in boxing
Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Perfekt för dig som testa nya träningsformer

Bruce är perfekt för dig som vill testa på en ny sport eller en ny träningsform och för dig som vill variera din träning. Vill du komma igång med träningen eller vill du ha en allsidig träning skaffa då Bruce. Du kan träna tillsammans med dina vänner utan att ni behöver teckna medlemskap på samma gymanläggning. Ladda ner appen och utforska Bruce stora utbud nu!

https://apps.apple.com/se/app/bruce-work-out-anywhere/id1078037686?l=en

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brucepass.bruce&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.