Bästa apparna för att maximera träningen och leva hälsosamt

fit young black female athlete stretching arms before workout
Photo by Monstera on Pexels.com

Här samlar vi de bästa apparna för att lättre nå dina mål och ha den livsstil du önskar. Appar, appar och appar är svaret på frågan om hur du enklast mår bra!

Hemmaträningspass

Här är den perfekta appen för dig som vill hålla dig i form utan att behöva gå till gymmet. Det bästa är att appens pass är uppbyggda på att du träna utan utrustning så du slipper investera i dyra redskap. Du behöver bara lägga några minuter om dagen för att få resultat.
focused man bending back while practicing high cobra posture
Photo by Klaus Nielsen on Pexels.com

AllTrails

Me AllTrails kan du upptäcka nya vandringsleder och cykelstigar. Filtrera också på olika önskemål som hundanpassat, barnvänligt och rullstolsvänligt. Spara sedan dina favoriter och skapa listor med mål. Här kan du också följa andra entusiaster så att du kan bli inspirerad till nya äventyr.
man with white shirt riding abicycle on a mountain
Photo by Pixabay on Pexels.com

Fastningsapp

Återkommande fasta kan ge stora hälsofördelar som bättre ämnesomsättning, renar kroppen och viktminskning. Att fasta förbättra kroppen och hjärnans funktion. Det kan också förhindra olika sjukdomar som hjärtsjukdom och diabetes. Till sist också få dig att känna dig friskare och få mer energi.
assorted sliced fruits in white ceramic bowl
Photo by Trang Doan on Pexels.com

FatSecret

FatSecret hjälper dig att räkna kalorier med hjälp av sin stora och högkvalitativa databas över livsmedel. Denna app är också ytterst användbar tack vare att den går att intrigerar med liknade appar med kaloriförbränning, stegräknare, lägga till måltider och att synka med din vikt.
person holding black samsung android smartphone
Photo by ready made on Pexels.com

Calm

Appen hjälper dig att höja livskvalitén genom meditation och bättre sömn samt mindfulness. Appen Calm fungerar både för nybörjare och även på avancerad nivå. För dig som vill få hjälp med bland annat stress, djupsömn, fokusera, relationer, ändra vanor, lycka, tacksamhet och självförtroende. Längden på tillfället kan du välja själv. Du kan genomföra det på 3, 5, 10, 15, 20 och 25 minuter.
man practicing yoga
Photo by Marcus Aurelius on Pexels.com

Mental Hälsodagbok

Här får du frågor som kommer hjälpa dig igenom att bättre förstå dina egna motiv och handlingar. Mental hälsa är en ett stort och komplext ämnen och de är viktigt att förstår varför man mår dåligt. Därför är en personlig dagbok ett otroligt bra verktyg för att hantera negativa känslor och förebygga att de kommer.
photo of woman looking at the mirror
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Joint Academy

Joint Academy tillhandahåller en kliniskt bevisad program och kan hjälpa dig som har artros med smärtan. Med en fysioterapeut tar ni tillsammans fram ett behandlingsprogram. Det finns också verktyg för att du ska kunna se din egen utveckling över tid. Många användare behöver inte heller medicin för smärtan och kan slippa gör en operation.
man love people woman
Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Arla Köket Recept

Handla inte på tom mage utan planera din köp i förväg så blir det lättare att äta hälsosamt! Med Arla Kökets app slipper du bläddra i en tjock kokbok i appen finns nämligen alla recept du kan tänka dig. För att få ytterligare hjälp i vardagen så kan du skapa egna veckomatsedlar.
fish salad dish
Photo by Dana Tentis on Pexels.com

2 kommentarer

  1. Vilke bra blandning av appar. Använder FatSecret varje dag och de hjälper mig att inte gå upp i vikt, men periodisk fasta som ni skrev om låter väldigt intressant och är nyfiken på att testa 🙂

    • Hej Maria, vad roligt att du tycker det! Både FatSecret och Fastningsapp är grymma verktyg för att hålla vikten. Tycker absolut att du ska testa periodisk fasta, det är lätt att följa. Lycka till 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.