Blocket – fynda nytt och begagnat och sälj saker

black and white laptop computer
Photo by OVAN on Pexels.com

Med appen Blocket kan du både fynda saker men även sälja saker som du vill bli av med. I Blockets app finner du det mesta. Här säljs allt från möbler, bilar, kläder och leksaker och mycket mera.

Har du rensat förrådet och funnit saker som du inte längre använder så kan du enkelt skapa en annans för försäljning i Blockets app. Blocket har miljontals användare varje vecka. Med Blockets app i mobilen kan du alltid komma åt Blocket. I appen kan du enkelt skapa en annons och sälja snabbt samt svara snabbt på annonser.

Med Blockets app kan du:

  • Fynda begagnat eller till och med nya saker
  • Sälj saker som du vill bli av med
  • Lägga en bevakning på saker du önskar köpa
  • Få notiser på saker du bevakar
  • Få notiser när någon svarar på din annons
  • Skapa och betala din annons i appen
  • Svara direkt i appen
  • Spara annonser
  • Dölja din annons om du exempelvis ska resa bort

Köpa

I appen kan du göra många fynd. Här finns det mesta till försäljning så det är mycket troligt att du hittar det du söker. På Blocket kan du hitta både begagnat, second-hand och nya saker. På Blocket finns det mesta såsom bilar, leksaker, kläder, cyklar, båtar, verktyg och mycket mer.   

canon dslr camera on table
Photo by Ajay Lobo on Pexels.com

Sälja

Blocket är perfekt för dig som vill bli av med saker som annars bara står och samlar damm. Med Blocket kan du enkelt skapa en annons och sälja sådant som du inte längre har användning för. Du tar en bild på det du vill sälja och skapar sedan en annons i appen. Du kan också betala för annonsen direkt i appen.

Övriga tjänster

Blocket erbjuder fler tjänster förutom möjligheten att köpa och sälja saker. Exempelvis finns Blocket Jobb där du finner tusentals annonser om lediga jobb runtom i landet. På Blocket kan du värdera din bil vilket kan vara bra att göra om du funderar på att sälja din bil. Blocket Bostad är ytterligare en tjänst som Blocket har. Här kan du exempelvis hyra ut din bostad men även hitta bostäder som du är intresserad av att hyra.

Bra för miljön

Blocket bidrar till en mer hållbar konsumtion. Du värnar om miljön när du väljer att köpa begagnat och sälja sådant som du inte längre har användning för. Att handla begagnade varor minskar på utsläpp av växthusgaser. Genom att handla mer begagnat så kan vi också påverka mängden av miljöskadliga ämnen som produceras såsom plast. Dels genom att färre saker slängs och nya inte behöver tillverkas. Att handla begagnat är bra både för plånboken och miljön.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.